3 pasi pentru mentiunea de prelungire sediu social

Pentru a inregistra mentiunea de prelungire a sediului social al firmei dumneavoastra la Registrul Comertului, veti parcurge 3 pasi:

Pasul 1. Informarea cu privire la data cand veti ramane fara sediu social

Ceea ce trebuie sa retineti este faptul ca un sediu social poate expira din varii motive, in functie de clauzele contractuale. Astfel, veti putea ramane fara sediu social atunci cand:

  • se ajunge la termenul prevazut in contract;
  • se indeplineste o conditie rezolutorie;
  • se reziliaza contractul unilateral sau in alte situatii.

In acest sens, pentru a evita expirarea sediului social si producerea unor efecte negative, precum dizolvarea societatii dumneavoastra, intrarea acesteia in inactivitate si deteriorarea relatiilor cu clientii sau partenerii de afaceri, ca urmare a expunerii publice la Registrul Comertului a informatiei privind expirarea sediului social, trebuie sa verificati aspectele amintite anterior.

Pasul 2. Intocmirea dosarului pentru depunerea acestuia la Registru

Pentru a proceda la inregistrarea mentiunii de prelungire a sediului social la Registrul Comertului, va trebui sa intocmiti un dosar care sa contina urmatoarele acte:

  • act de indentitate administrator – copie;
  • certificat de inregistrare – copie;
  • Actul Aditional la Contractul initial de Inchiriere sau Contractul de Comodat initial, pentru care redactam noi Actul Aditional.

Pasul 3. Inregistrarea mentiunii la Registrul Comertului

Dupa ce ati completat dosarul cu documentele precizate mai sus, va trebui sa va deplasati la unitatea teritoriala a Registrului Comertului in circumscriptia careia va aflati pentru a inregistra mentiunea.

Oferta noastra

Pentru a evita bataile de cap si aglomeratia de la Registru, puteti apela la compania noastra, iar expertii nostri juridici si fiscali vor proceda la prelungirea sediului social al firmei dumneavoastra.

Tarifele pe care le percepem sunt urmatoarele:

  • 190 de lei, pentru prelungirea sediului social in Bucuresti si Ilfov;
  • 290 de lei, pentru inregistrarea aceleiasi mentiuni in celelalte judete ale tarii.