Consultanta juridica avocat firme

Consultanta juridica poate fi de mare folos atunci cand vreti sa faceti demersuri la Registrul Comertului sau alte operatiuni de natura comerciala, iar riscul de nereusita sa fie eliminat din start.

Consultanta este oferita de experti in domeniu, dar si de avocati specializati, care va vor asista in infiintarea propriei societati comerciale sau pentru a derula alte activitati la Registrul Comertului.

Teoretic, fiecare firma de consultanta  ar trebui sa aiba angajat un avocat sau sa colaboreze cu unul. Un astfel de expert este esential in desfasurarea operatiunilor la Oficiul National al Registrului Comertului. Avocatul se afla intr-o stransa legatura cu consilierii juridici si le clarifica anumite situatii problematice cu care acestia s-ar putea confrunta.

Fara indoiala ca veti gandi daca nu cumva ati putea sa efectuati dumneavoastra, pe cont propriu, activitatile ce tin de Registrul Comertului. Desigur! Dar ce s-ar intrampla daca v-ar incurca birocratia si ati omite sau ati redacta eronat unele formulare? Va raspundem noi: ati irosi timp si bani, deoarece va trebui sa luati in calcul costurile pentru dosarele respinse.

Acum, veti intreba: De ce sa alegeti firma noastra?

Fiindca avem o echipa de profesionisti in domeniile fiscal, comercial si juridic, printre acestia numarandu-se si avocati. In plus, compania noastra percepe cele mai mici comisioane de pe piata.

Oferim servicii de: infiintari SRL, SRL-D, SA, ONG sau PFA, dizolvari, lichidari si radieri de societati comerciale, majorari si reduceri de capital social, cesiuni parti sociale, gazduiri sau schimbari de sedii sociale si alte mentiuni ce pot fi inregistrate la Registrul Comertului.

De ce avocat firme? Pentru a fi siguri ca aveti parte de cele mai sigure servicii pe linie juridica, consultanta comerciala si acces la actualizari legislative in timp real.